Als technologie consultant richten we ons op het helpen in de ontwikkeling en toepassing van Informatie Technologie (IT) binnen uw organisatie. 
We focussen ons de nodige transities (projecten) in uw ICT-landschap en kunnen ook een coachende rol vervullen ook voor (agile) teams. 

Technologie en ICT Consultancy diensten:

  • IT Strategie
  • IT Architectuur
  • IT Beveiliging
  • IT Implementatie
  • Systeem Integratie

IT strategie omvat business performance en IT management consulting, vaak de eerste fase van IT projecten. Dit kunnen bijvoorbeeld projecten zijn bij het definiëren van een corporate IT strategie, het opstellen van een business case voor systemen of het ontwerpen van een visie op cyberveiligheid, eigenlijk projecten die de basis vormen voor verder IT werk.

IT architectuur kijkt naar de IT processen en systemen, en definieert de technologische blauwdruk waarop de bedrijfsprocessen lopen. Architectuurdiensten gaan vooraf aan inspanningen ten aanzien van IT implementaties of systeemintegraties. Consulting diensten zijn onder meer het definiëren van een enterprise landschap, het implementeren van een service-geörienteerde architectuur (SOA), of het begeleiden van de outsourcing van architectuurprocessen aan een externe partij.

IT veiligheid richt zich op risico’s, veiligheid en compliance verantwoordelijkheden binnen het IT landschap, terwijl de discipline IT implementatie alle diensten omvat met het oog op ontwerp en implementatie van technologie-gedreven projecten.

Het werkveld van systeemintegraties richt zich op het koppelen van verschillende computersystemen en software applicaties om als een geheel te opereren.